sâmbătă, 30 iunie 2012

Kreativ Blogger Award

In primul rand tin sa-i multumesc din suflet ingerasului care m-a nominalizat pentru acest tag, si anume ABC.....prin viata
Nu ma asteptam sa primesc atat de repede acest tag, avand in vedere ca sunt la inceput si nu am fost foarte activa pe blog:D

Pentru realizarea acestui tag sunt si cateva reguli:
- link catre persoana care te-a nominalizat
-posteaza pe blogul tau imaginea Kreativ Blogger Award
-posteaza 7 lucruri aleatorii despre tine
-nominalizeaza alte 10 bloguri dorite
 
Si acum sa va spun 7 lucruri despre mine:
 
1. O sa incep cu o mica amintire din copilarie.
Cand aveam vreo 6 anishori, am "salvat" 2 vrabiute[mama si pui:)]. Erau ranite la aripioare, as ca le-am luat in casa, le-am hranit, le-am spalat si le-am pansat aripioarele. La un moment dat, dupa ce si-au revenit au inceput sa zboare prin casa. Si unde credeti ca au putut ateriza? Dupa ditamai dulapul:))A trebuit mutat dulapul pentru a le "recupera". Si asta nu e tot....Dupa ce le-am "resalvat", le-am scos in curte,la aer, intr-o cutie [mare cat mine:)] acoperita cu un cersaf. Din pacate au dat gainile peste ele, le-au ciupit (nici acum nu stiu de ce...probabil nu erau de-a lor:)))) si acesta le-a fost sfarsitul:( Bineinteles, dupa ce am plans ore in sir si m-am certat cu gainile, a trebuit sa le fac ritualul de inmormantare, asa cum se cuvine (cu sicriu, cruce, mormant, slujba de inmormantare si la final praznicul - unde am "carat" toate prajiturele de prin casa si le-am dat de pomana copiilor din drum-).
 
2. Desi par o fire puternica, in interiorul meu sunt foarte sensibila si prefer sa-mi tragi o palma decat sa ma ranesti prin cuvinte.(sunt o plangacioasa:D)

3. Urasc minciuna si oamenii care au uitat de unde au plecat.

4. Cand cunosc pe cineva, la inceput sunt foarte timida, dar pe parcurs devin foarte deschisa si nu ma mai opresc din vorbit.

5. Vorbesc foarte repede.Am incercat sa-mi indrept acest defect, dar inca nu am reusit. (Chiar si prietena mea de 12 ani imi mai spune si acum, uneori:"Fata vorbeste mai rar ca nu te inteleg!":D)

6. Iubesc foarte mult dulciurile:D Nu trece o zi fara sa pap ceva bun(si din cauza asta lupta mea cu kg in plus devine si mai dificila:D). Si il am si pe iuby care ma "ajuta" sa scap de acest "viciu"...adica e ceva de genul, daca nu fac ceva bun intr-o zi, imi spune:"Da... nu faci si tu ceva pentru glicemie?":))))

7. Si cum era sa inchei fara o peripetie (din nou) din copilarie [de fapt era adolescenta, deja, dar nu mai conteaza:)].
Pana in clasa a VIII-a m-am jucat cu papusile si nu stateam acasa sau oriunde in alta parte, fara mama sau sormea. In vara in care treceam din clasa  a VII-a in clasa a VIII-a, maicamea si sormea trebuiau sa mearga in oras sa faca niste cumparaturi pentru majoratul soramii. Cand m-am trezit eu, ele deja ieseau pe poarta, iar dupa ce a pornit masina, am inceput sa alerg, pe drum, dupa ea (imbracata in camasa de noapte) si bineinteles, dupa multe urlete si bocete m-au luat si pe mine :D(chiar daca a trebuit sa stau inghesuita pentru ca nu mai era loc in masina:D) Si din clasa a IX-a, m-am facut fata mare (de nevoie, ca sormea a plecat la facultate) si am stat singurica:).

Daca ar fi sa vorbesc despre mine nu m-as mai opri...Asa ca termin acum!Sper ca nu v-am plictisit!
 
Si pe final nominalizez urmatoarele bloguri pentru acest tag (chiar daca unele au mai fost nominalizate deja sau poate au facut acest tag):
 
DoDDo;


Pana data viitoare, va pupacesc!O seara frumoasa!:*:*



9 comentarii:

  1. M-am amuzat teribil! Trebuie sa ne mai povestesti :) Iti mai dau o data tag ca sa ne mai spui 7 lucruri despre tine. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))Multumesc Iulia!Cu siguranta o sa mai am ocazia sa va povestesc despre mine si pataniile mele din copilarie.Multi pupici:*:*

      Ștergere
  2. Mai vreau Anca sa povestesti,din ce ai povestit ne cam asemanam adica si eu sunt pangacioasa si eu prefer decat sa ma certi mai bine da-mi o palma ca nu as suferi atat de tare suntem aceeasi zodie.Sper sa mai avem ocazia sa aflam mai multe despre tine.Multi pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Jane!Ma bucur ca ne asemanam:)Imi place foarte mult zodia in care sunt:)(si prietenul meu tot varsator e, doar ca e cam opusul meu-:)))Sper sa avem vreodata ocazia sa ne cunoastem si fata in fata.Pupicei:*

      Ștergere
    2. Imi doresc foarte mult sa cunosc mai multe fete dar poate intr-o zi ne vom intalni este prea mare distanta dar nu se stie niciodata multi pupici si un weekend placut.

      Ștergere
  3. felicitari pentru tag scumpa :) ma bucur ca prin intermediul iuliei te-am descoperit si pe tine,mult succes :)) poop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Agurita!Si eu tot prin intermediu Iuliei te-am cunoscut si ma bucur enorm.Multumim Iulia!Momentan a fost cam dezordine in capul meu si inca n-am reusit sa-mi ordonez toate lucrurile in cap.Mai am saptamana asta de nebuneala si dupa aia incep sa revin mai la normal si sa sa pot posta si eu mai des pe blog.Pupicei:*

      Ștergere
  4. Si eu cand eram mica am salvat doua vrabiute, doar ca pe ale mele le-a halit catelul :)) Mai asteptam povesti din copilarie de-ale tale:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Inseamna k ale mele au scapat ieftin:))ma bucur ca ti-a placut si promit k o sa msi revin cu amintiri din copilarir.Pupici:*

    RăspundețiȘtergere