sâmbătă, 30 iunie 2012

Giveaway Sigina

Buna dragilor,

Vreau sa va anunt ca Sigina are un giveaaway parfumat pentru fete si baieti;)
Pentru mai multe detalii click aici.
Mai aveti timp pana pe 2 iulie sa va inscrieti!
Multa bafta!

Kreativ Blogger Award

In primul rand tin sa-i multumesc din suflet ingerasului care m-a nominalizat pentru acest tag, si anume ABC.....prin viata
Nu ma asteptam sa primesc atat de repede acest tag, avand in vedere ca sunt la inceput si nu am fost foarte activa pe blog:D

Pentru realizarea acestui tag sunt si cateva reguli:
- link catre persoana care te-a nominalizat
-posteaza pe blogul tau imaginea Kreativ Blogger Award
-posteaza 7 lucruri aleatorii despre tine
-nominalizeaza alte 10 bloguri dorite
 
Si acum sa va spun 7 lucruri despre mine:
 
1. O sa incep cu o mica amintire din copilarie.
Cand aveam vreo 6 anishori, am "salvat" 2 vrabiute[mama si pui:)]. Erau ranite la aripioare, as ca le-am luat in casa, le-am hranit, le-am spalat si le-am pansat aripioarele. La un moment dat, dupa ce si-au revenit au inceput sa zboare prin casa. Si unde credeti ca au putut ateriza? Dupa ditamai dulapul:))A trebuit mutat dulapul pentru a le "recupera". Si asta nu e tot....Dupa ce le-am "resalvat", le-am scos in curte,la aer, intr-o cutie [mare cat mine:)] acoperita cu un cersaf. Din pacate au dat gainile peste ele, le-au ciupit (nici acum nu stiu de ce...probabil nu erau de-a lor:)))) si acesta le-a fost sfarsitul:( Bineinteles, dupa ce am plans ore in sir si m-am certat cu gainile, a trebuit sa le fac ritualul de inmormantare, asa cum se cuvine (cu sicriu, cruce, mormant, slujba de inmormantare si la final praznicul - unde am "carat" toate prajiturele de prin casa si le-am dat de pomana copiilor din drum-).
 
2. Desi par o fire puternica, in interiorul meu sunt foarte sensibila si prefer sa-mi tragi o palma decat sa ma ranesti prin cuvinte.(sunt o plangacioasa:D)

3. Urasc minciuna si oamenii care au uitat de unde au plecat.

4. Cand cunosc pe cineva, la inceput sunt foarte timida, dar pe parcurs devin foarte deschisa si nu ma mai opresc din vorbit.

5. Vorbesc foarte repede.Am incercat sa-mi indrept acest defect, dar inca nu am reusit. (Chiar si prietena mea de 12 ani imi mai spune si acum, uneori:"Fata vorbeste mai rar ca nu te inteleg!":D)

6. Iubesc foarte mult dulciurile:D Nu trece o zi fara sa pap ceva bun(si din cauza asta lupta mea cu kg in plus devine si mai dificila:D). Si il am si pe iuby care ma "ajuta" sa scap de acest "viciu"...adica e ceva de genul, daca nu fac ceva bun intr-o zi, imi spune:"Da... nu faci si tu ceva pentru glicemie?":))))

7. Si cum era sa inchei fara o peripetie (din nou) din copilarie [de fapt era adolescenta, deja, dar nu mai conteaza:)].
Pana in clasa a VIII-a m-am jucat cu papusile si nu stateam acasa sau oriunde in alta parte, fara mama sau sormea. In vara in care treceam din clasa  a VII-a in clasa a VIII-a, maicamea si sormea trebuiau sa mearga in oras sa faca niste cumparaturi pentru majoratul soramii. Cand m-am trezit eu, ele deja ieseau pe poarta, iar dupa ce a pornit masina, am inceput sa alerg, pe drum, dupa ea (imbracata in camasa de noapte) si bineinteles, dupa multe urlete si bocete m-au luat si pe mine :D(chiar daca a trebuit sa stau inghesuita pentru ca nu mai era loc in masina:D) Si din clasa a IX-a, m-am facut fata mare (de nevoie, ca sormea a plecat la facultate) si am stat singurica:).

Daca ar fi sa vorbesc despre mine nu m-as mai opri...Asa ca termin acum!Sper ca nu v-am plictisit!
 
Si pe final nominalizez urmatoarele bloguri pentru acest tag (chiar daca unele au mai fost nominalizate deja sau poate au facut acest tag):
 
DoDDo;


Pana data viitoare, va pupacesc!O seara frumoasa!:*:*



duminică, 24 iunie 2012

Giveaway de la Magnetzica

Pe pagina Magnetzica este in desfasurare un giveaway de "casa noua". Pentru mai multe detalii despre concurs este nevoie doar de un clik pe urmatorul link: http://abeautifuldaywithmagnetzica.blogspot.ro/2012/06/giveaway-magnetzica.html.
Are super 2 premii pentru noi:
- Premiul 1:
- Premiul 2:

Multa bafta!:*

marți, 19 iunie 2012

Review crema de fata Handmade sister


Pe la sfarsitul lunii aprilie am fost una din fericitele castigataore a Giveaway-ului colorat de la Miu Miu. Premiul a constat intr-o crema de fata de la Handmade sister.
Bineinteles, cum am primit-o am si inceput sa o testez:)

Timp de vreo 3 saptamani am aplicat crema in fiecare dimineata si seara. Efectele cremei si-au facut aparitia inca de la primul ei contact cu pielea mea. Primul lucru pe care l-am putut observa a fost faptul ca este foarte hidratanta si cand spun ca este foarte hidratanta, chiar este, avand in vedere ca am un ten foarte uscat.

Crema are in continutul ei:
-          ulei de macadamia bio;
-          ulei de migdale dulci bio;
-          unt de shea bio;
-          ulei de jojoba bio;
-          glicerina vegetala;
-          ulei esential de lavanda;
-          ulei esential de geraniu.

Ce mi-a placut:
-          ambalajul:crema este intr-un borcanel tare dragalas, pictat manual cu floricele, gargarite:);
-          este pt.toate tipurile de ten;
-          este 100% naturala;
-          intens hidratanta;
-          lasa pielea catifelata;
-          spre surprinderea mea are si un miros placut, nu ma asteptam, deoarece stiu, ca de obicei produsele naturale nu au tot timpul un miros deosebit.as zice ca la miros seamana cu propolisul, desi nu are in continutul ei propolis:D;
-          intra foarte repede in piele si o pastreaza hidratata;
-          regenereaza pielea;
-     are o textura usoara;
-          desi are o cantitate mica (30 ml) este foarte eficienta(am folosit-o 3 saptamani si este aproape intacta:D). 

De asemenea, crema este pentru toate varstele, avand in vedere ca are in continutul ei uleiul de macadamia bio si uleiul esential de lavanda , care ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv, acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii si ajuta la regenararea pielii imbatranite.
Mi-a placut tare mult aceasta crema, deoarece imi gasesc foarte greu o crema care sa fie potrivita tenului meu si sa nu-mi lase pielea nici prea "uleioasa" la suprafata, dar nehidratata in interior, dar nici sa nu o hidrateze deloc:) Cu siguranta la iarna o sa caut aceasta crema:) 
Mai multe informatii despre produsele Handmade sister puteti gasi aici.


Voi ati incercat aceasta crema?Sau alte produse de la handmade sister?Ce parere aveti despre aceste produse?
O seara frumoasa!Pupici:*:*

luni, 18 iunie 2012

Foietaj cu carne tocata

O reteta simpla si rapida, asa cum imi place mie:D Stau cam prost la capitolul rabdare:)
Cam de ce aveti nevoie pentru a prepara acesta gustare:
Ingrediente:
- 400 gr.carne tocata;
- 2 cepe(potrivite de marime); 
- 3 catei usturoi (doar daca doriti, daca nu merge si fara);
- jumatate pahar de vin rosu (la fel, daca aveti prin casa sau daca doriti);
- 1 punga foietaj;
- 3 oua; 
250 ml bere blonda;
- sare si piper.


Se pune la calit ceapa si usturoiul tocate marunt, dupa care se adauga carnea tocata, vinul, sare si piper si se lasa pe foc pana cand scade tot sucul lasate de acestea.
Se unge o tava cu ulei si se pun 8 foi din aluatul de foietaj unse intre ele cu ulei, dupa care se pune compozitia de carne si se pun celelalte 4 foi deasupra(la fel, unse intre ele cu ulei) si se taie cu un cutit dupa cum doriti sa fie portiile servite.(se taie inainte de a fi dat la cuptor, deoarece dupa ce se va coace, acea compozitie din oua si bere care vin puse deasupra foietajului va fi foarte sfaramicioasa si este posibil sa nu se poata taia cum trebuie, de aceea este de preferat sa nu uitati acest pas:D)
Se bat albusurile spuma impreuna cu putina sare si piper,dupa care se adauga pe rand cate un galbenus.Dupa ce s-au incorporat si galbenusurile se adauga berea, iar aceasta compozitie se toarna deasupra foietajului.Se da la cuptorul preincalzit, pt.aproximativ 30-35 de minute (pana cand prinde o crusta aurie deasupra) la 180 de grade.
Se poate servi cu masline si castraveti in otet:)






Pofta buna!!!:*

luni, 11 iunie 2012

Manichiura cu buretelul

Astazi m-am hotarat sa va arat si voua ce manichiuri mai port eu:)...[ca doar nu gatesc toata ziua:D]
Nu am un talent desavarsit in a face unghiutele, dar pentru mine ma descurc, zic eu:) Si pentru ca tot am vazut ca se poarta manichiura cu buretelul, am zis sa incep cu asta si sa va arat ce mi-a iesit.
Pentru inceput sa va spun ce oje am folosit:
- oja flormar supermatte nuanta M110;
- oja rosie farmasi;
- lac de unghii incolor.
Prima data am aplicat un strat de oja flormar si unghiutele arata cam asa:
Dupa aceea am avut nevoie de o bucatica de burete, pe care am taiat-o dintr-un burete de spalat vase:) si am aplicat putina oja rosie pe buretel, uite asa:
dupa care am tamponat usor pe varful unghiei si a iesit cam asa:
Dupa ce am aplicat si oja rosie cu buretelul, am mai aplicat un strat de lac de unghii incolor, pentru a se uniformiza manichiura si in final arata asa:





Imi place foarte mult aceasta manichiura si nu mi se pare deloc greu de reprodus.Pare banala dar are un efect maxim:)
Sper sa va placa si sa intelegeti ceva din ce am spus pe aici:D E prima mea postare de acest gen, asa ca nu stiu  daca m-am descurcat prea bine:D

Va plac posarile de acest gen?O sa mai revin cu manichiurile pe care le port:)