vineri, 6 iulie 2012

O persoana minunata...

Buna dragilor!

Astazi am sa va vorbesc despre o persoana cu adevarat speciala si minunata, pe care am inceput sa o descopar in urma cu vreo luna, prin intermediul blogului ei.Si pe zi ce trecea a inceput sa-mi fie din ce in ce mai simpatica si mai draga.Este vorba despre ingerashul ting ting suprem, Iulia.
In ultimul timp am fost foarte stresata, deprimata si descurajata pentru ca nu mi-am gasit si eu un job.Saptamana aceasta am tot asteptat sa sune telefonul si sa aud la celalat capat al firului pe cineva care sa ma cheme la un interviu, pentru un job la care am aplicat si pe care mi-l doresc foarte mult.Deocamdata, acel telefon nu a venit. Iulia, stia ca sunt in asteptarea acestui telefon si vroia sa auda vesti bune de la mine.Din pacate nu am avut cum sa-i dau aceste vesti, pe care si eu le astept, si cum m-a vazut atat de dezamagita, a vrut sa-mi dea putin curaj si a fost dispusa sa vorbeasca cu mine. Emotiile m-au coplesit atunci cand mi-a spus ca daca vreau sa vorbesc orice cu ea, ma poate suna.Cand am vazut asta mi-au dat lacrimile. Nu-mi venea sa cred ca, aparent, un om care nu te cunoaste, nu te-a vazut niciodata in realitate este dispus sa vorbeasca cu tine, sa-ti asculte nemultumirile si durerile tale. N-am ezitat o clipa si i-am dat numarul de telefon.In secunda doi telefonul a sunat, iar de partea cealalta se auzea o voce calda, care, de la primul cuvant pe care l-a rostit,mi-a ajuns direct la inima.
 M-am acomodat foarte repede cu ea si am inceput sa-i povestesc vrute si nevrute. Cand am inceput sa vorbim mi se parea ca o cunosc de-o viata...I-am povestit lucruri pe care, poate nici unei persoane pe care o cunosc sau ma cunoaste de-o viata nu i le-am spus.Mi-a inspirat foarte multa incredere si bunatate.Mi-a dat foarte multe sfaturi si m-a incurajat sa fiu puternica si sa am incredere in mine.
Sunt foarte incantata ca intr-o lume plina de rautate si de ura mai exista si persoane cu un suflet minunat, care sunt dispusi sa-ti acorde putin timp sa te asculte, sa-ti asculte povestea si lucrurile care te macina.N-as fi crezut in viata mea ca o astfel de persoana o pot intalni prin intermediul internetului si intr-un timp atat de scurt sa ajung sa-i povestesc o mica particica din viata mea tumultoasa.
Nu am cuvinte sa-i multumesc pentru minutele (chiar orele:D) pe care mi le-a acordat, pentru zambetul larg pe care mi l-a redat pe buze, pentru increderea pe care mi-a redat-o in mine, pentru speranta ca totul va fi bine, pentru cuvintele frumoase cu care mi-a vorbit si pe care le-am simtit ca au fost din inima. De asemenea mi-a incarcat bateriile pentru inca vreo saptamana:)[Vezi, dupa ce se descarca te contactez:))]
 Acum, nu-mi ramane decat sa astept ziua in care voi putea sa-i multumesc personal cu o imbratisare calda.
Iti trimit multi pupici, draga mea:*:*

Va urez tuturor o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana linistit!Pupici:*

joi, 5 iulie 2012

Review crema Normaderm de la Vichy


Uite ca am fost si eu una dintre fetele norocoase, care a avut ocazia sa testeze crema Normaderm de la Vichy.Iar pt. acest lucru trebuie sa-i multumesc Adinei.
In primul rand tin sa spun ca am primit foarte repede crema, prin Fan curier.Cam pe luni am aflat ca am castigat iar la 2-3 zile am si primit crema frumos impachetata intr-o punguta de la Vichy. Imi doream foarte mult sa incerc aceasta crema, deoarece in urma cu cateva luni imi aparuse pe fata niste “chestii”, ca un fel de punculete rosii care imi ieseau inafara si nu mai stiam ce sa le fac sa-mi treaca. Nu am avut asa ceva nici in adolescenta. Pe langa asta, crema a picat numai bine si in perioada “frumoasa” a lunii:).

Daaaa.....acum sa va povestesc despre crema...Am folosit-o cam de 2 ori pe zi, iar efectele au inceput sa apara inca din primele 3-4 zile, avand in vedere ca mi-a iesit un “monstrulet”, iar in 2 zile l-a uscat si dupa aceea a disparut imediat.
Efectele pe care le-am observat sunt:
-in primul rand tin sa spun ca este o crema hidratanta.(eu am o problema cu cremele, trebuie sa fie hidratanta, pt. ca sunt disperata de tenul meu extrem de uscat:D);
-un alt efect pe care l-am observat, este faptul ca inchide porii dilatati;
- reduce punctele negre (la mine si-au luat “zborul” punctuletele din jurul nasului:D);
- o folosesc foarte bine ca baza de machiaj;
- lasa pielea fina, catifelata si uniforma;(de o luna nu mai stiu ce e aia piele uscata)
- mi-au disparut “denivelarile” Yupiiii!!!;
Crema are o consistenta usoara de gel si are un miros subtil foarte placut. Desi este intr-o cantitate destul de mica,30ml, o folosesc de o luna si mai am cam un sfert, deci vreo 2 saptamani ma mai tarai cu ea:D.

Trebuie aplicat foarte putina crema, deoarece daca aplicati mai mult decat are pielea nevoie veti avea sensatia de piele lipicioasa si daca masati mai mult cu mana o sa se stranga niste bucatele mici, ca si cum se jupeste pielea dupa ce va bronzati si te dai cu lotiune.....nu stiu exact cum sa explic, dar intelegeti voi....:)
Mi-a placut foarte mult aceasta crema, deoarece face ceea ce promite si cu siguranta voi face economii sa mi-o iau in continuare.

Va recomand cu multa incredere aceasta crema!